Hotpot Amsterdam, opgericht in 2012, is een bureau voor creatie en communicatie met een ideëel karakter. We leveren uitgewerkte concepten, tastbare creatieve producten en communicatietrajecten. Huisstijlen, websites, apps, teksten, commercials en bedrijfsfilms maken deel uit van ons diensten- en productenpakket.


De grootste gemene deler van dit alles is wat wij - met een knipoog, maar toch - 'wereldverbetering' noemen. Samen met onze opdrachtgevers willen we de wereld steeds weer iets leuker, mooier, beter maken. Regelmatig starten we ook op eigen initiatief vernieuwende projecten, waarvoor we zelf partners zoeken. Natuur & milieu, de kunsten, welzijn en onderwijs zijn gebieden waarop we veelal opereren. Maar ook daarbuiten zijn we actief; als het product in kwestie maar een positieve bijdrage aan onze omgeving levert, in binnen- en buitenland.


Hotpot Amsterdam bv is eigendom van tekstschrijver en conceptontwikkelaar Joris Vermeulen, die in de loop der jaren een compact, heel gericht inzetbaar team om zich heen heeft verzameld. Dat team bestaat uit experts op het vlak van reclame, film, fotografie, geluid, webdesign, (landschaps)architectuur, openbaar bestuur, onderwijs, wetenschap en meer. Samen vertegenwoordigen deze mensen een zeer groot netwerk van ondernemers, kunstenaars, actieve burgers, fondsenwervers, wetenschappers, ambtenaren en politici. Alle kennis en ervaring van al deze mensen haalt u in huis als u met Hotpot Amsterdam in zee gaat.foto: Marieke Böke


Klik hier voor onze nieuwsbrief

HOTPOT Facebook HOTPOT Twitter HOTPOT Pinterest HOTPOT Linkedin